Welkom bij onze koopgids voor de beste mixer met kom! Of je nu een professionele bakker bent of gewoon thuis graag bakt, een mixer met kom is een onmisbaar keukenapparaat. Het helpt je om ingrediënten moeiteloos te mengen, kneden en opkloppen, waardoor je tijd en inspanning bespaart bij het bereiden van heerlijke taarten, brood en desserts.

beste Mixer met kom

In deze gids zullen we de belangrijkste factoren bespreken om te overwegen bij het kiezen van de perfecte mixer met kom voor jouw behoeften. We zullen ook enkele van de populairste modellen op de markt onder de loep nemen, zodat je met vertrouwen een weloverwogen beslissing kunt nemen. Dus, leg je schort maar vast klaar en laten we aan de slag gaan met het vinden van jouw ideale mixer met kom!

Overzicht Mixers met Kom

In onderstaand overzicht vind je al direct alle mixers met kom die wij onder de loep hebben genomen. Verder in deze koopgids hebben we alle specificaties, ervaringen, voor- en nadelen als ook koopadvies gegeven.

Wat is een Mixer met Kom?

Een mixer met kom is een keukenapparaat dat speciaal ontworpen is om ingrediënten te mengen, kloppen en kneden in een bijgeleverde kom. Het apparaat bestaat uit een basis met een motor, een mengarm en een reeks verwisselbare opzetstukken. Hier is een overzicht van wat je kunt doen met een mixer met kom:

 1. Mengen: Een mixer met kom kan worden gebruikt om droge en natte ingrediënten te combineren voor diverse recepten, zoals beslag voor pannenkoeken, muffins of cakes.
 2. Kloppen: Met behulp van een garde-opzetstuk kun je slagroom, eiwitten of andere ingrediënten kloppen om luchtigheid en volume te creëren. Dit is essentieel voor het bereiden van meringues, soufflés en luchtige desserts.
 3. Kneden: Door het gebruik van een deeghaak kan een mixer met kom deeg kneden voor brood, pizza, taarten en andere gebakken producten. Dit bespaart tijd en moeite in vergelijking met handmatig kneden.
 4. Emulgeren: Een mixer met kom kan worden gebruikt om ingrediënten te emulgeren, zoals het combineren van olie en azijn voor een vinaigrette of het mengen van boter en suiker voor koekjesdeeg.
 5. Pureren: Sommige mixers met kom hebben een blender opzetstuk dat kan worden gebruikt om ingrediënten te pureren, zoals het maken van soepen, sauzen en babyvoeding.

Een mixer met kom biedt verschillende voordelen, zoals handsfree werken, consistente menging, veelzijdigheid, efficiëntie en tijdbesparing. Het is een waardevol hulpmiddel voor zowel beginnende als ervaren koks en een geweldige aanvulling in elke keuken.

Welke soorten Mixers met kom zijn er?

Er zijn verschillende soorten mixers met kom op de markt, die variëren in ontwerp, functies en capaciteit. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten:

 1. Staande mixers: Deze mixers hebben een krachtige motor en zijn meestal groter en zwaarder dan andere soorten. Ze zijn ideaal voor zwaardere taken zoals het kneden van deeg en het mixen van dikke beslagen. Voorbeelden zijn de KitchenAid Artisan en de Bosch MUM5.
 2. Handmixers met kom: Dit type mixer combineert de draagbaarheid en het gebruiksgemak van een handmixer met het gemak van een mengkom. Ze zijn lichter en compacter dan staande mixers, maar hebben mogelijk niet hetzelfde vermogen.
 3. Keukenmachines met mixfunctie: Deze veelzijdige apparaten kunnen naast mixen ook hakken, snijden, raspen en pureren. Ze zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar één apparaat voor meerdere taken in de keuken. Voorbeelden zijn de Bosch MUM54230 Styline en de Magimix 4200XL.
 4. Budgetvriendelijke mixers met kom: Deze mixers zijn ontworpen voor mensen met een beperkt budget, maar bieden nog steeds basisfuncties en prestaties voor lichte tot middelzware mixtaken. Voorbeelden zijn de Rochester handmixer met mengkom en de Bourgini Classic Kitchen Chef.
 5. Professionele mixers met kom: Ontworpen voor professionele keukens en serieuze thuisbakkers, deze mixers hebben krachtigere motoren, grotere capaciteiten en extra functies zoals variabele snelheden en speciale hulpstukken. Voorbeelden zijn de KitchenAid Pro 600 en de Kenwood Chef Titanium.

Bij het kiezen van de juiste mixer met kom is het belangrijk om rekening te houden met je budget, de gewenste functies, de capaciteit van de mengkom en de beschikbare ruimte in je keuken.

Wat zijn de voordelen van een Mixer met Kom?

Een mixer met kom biedt verschillende voordelen voor zowel beginnende als ervaren koks. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Handsfree werken: Een mixer met kom staat op een stabiele basis en kan zelfstandig werken zonder dat je de mixer voortdurend moet vasthouden. Dit geeft je de mogelijkheid om andere taken uit te voeren terwijl de mixer aan het werk is.
 2. Consistente menging: Door de draaiende beweging van de mixer en de kom wordt een gelijkmatige en consistente menging van ingrediënten bereikt. Dit is vooral belangrijk voor recepten waarbij een goede menging cruciaal is voor het eindresultaat.
 3. Veelzijdigheid: Mixers met kom worden vaak geleverd met verschillende opzetstukken, zoals gardes, deeghaken en menghaken. Dit maakt ze geschikt voor uiteenlopende bereidingen, zoals het kloppen van slagroom, het mengen van beslag en het kneden van deeg.
 4. Efficiëntie: Een mixer met kom kan grotere hoeveelheden ingrediënten verwerken dan een handmixer, wat handig is bij het bereiden van recepten voor grotere groepen mensen of bij het bakken van grote hoeveelheden.
 5. Tijdbesparing: Omdat een mixer met kom zelfstandig werkt en efficiënter is dan een handmixer, bespaar je tijd in de keuken. Dit is vooral handig voor drukke koks die hun tijd efficiënt willen indelen.

Hoewel een mixer met kom veel voordelen biedt, kan het formaat en de prijs voor sommige mensen een nadeel zijn. Mixers met kom nemen over het algemeen meer ruimte in op het aanrecht en zijn vaak duurder dan handmixers.

Top 7 Beste Mixers met Kom

Ontdek de top 7 mixers met kom die elke keuken naar een hoger niveau tillen. Deze mixers combineren veelzijdigheid, kracht en gebruiksgemak, zodat je moeiteloos kunt mengen, kloppen en kneden. Of je nu een beginnende bakker bent of een ervaren chef-kok, deze mixers zijn speciaal geselecteerd om je keukenervaring te verbeteren.

Lees verder om te ontdekken welke mixer met kom het beste bij jouw behoeften en budget past, en maak je klaar om indrukwekkende gerechten en desserts te creëren met het perfecte keukenhulpje!

1. KitchenAid Artisan

De KitchenAid Artisan keukenmachine is een duurzame en eenvoudig te reinigen mixer van hoge kwaliteit. Deze iconische keukenmachine beschikt over een planetaire kneedsysteem en 10 snelheidsinstellingen voor nauwkeurig mengen. De motor met directe aandrijving zorgt voor een efficiënte krachtoverbrenging naar de hulpstukken en accessoires.

De keukenmachine kan worden uitgebreid met diverse KitchenAid accessoires, zoals een pastaroller of groenterasp. Geschikt voor het kloppen van eieren, slagroom en mayonaise, en het bereiden van twee mengsels tegelijk met de extra mengkom van 3L.

Inbegrepen bij de KitchenAid Artisan keukenmachine zijn:

 • Draadgarde
 • Kneedhaak
 • Schenkschild
 • Platte menghaak met flexibele kant
 • Mengkom van 4,8L
 • Mengkom van 3L

Let op: de draadgarde is niet vaatwasserbestendig, maar de kneedhaak, menghaak en kom zijn dat wel. De mengkom heeft een inhoud van 4,8 liter, geschikt voor ongeveer 1,5 kg bloem. De keukenmachine is voorzien van een oververhittingsbeveiliging en stopt indien nodig om te voorkomen dat de motor oververhit raakt. Raadpleeg de handleiding voor de aanbevolen gebruik

Voor- en nadelen:

 • Veelzijdigheid: De KitchenAid Artisan keukenmachine is geschikt voor diverse bereidingen, zoals het kloppen van eieren, slagroom, en mayonaise. Met de extra mengkom van 3L kunnen zelfs twee mengsels tegelijk worden bereid. Bovendien kan de keukenmachine worden uitgebreid met diverse accessoires, zoals een pastaroller of groenterasp.
 • Krachtige prestaties: Het planetaire kneedsysteem en de 10 snelheidsinstellingen zorgen voor nauwkeurig en grondig mengen van ingrediënten. Daarnaast zorgt de motor met directe aandrijving voor een efficiënte krachtoverbrenging naar de hulpstukken en accessoires.
 • Duurzaam en eenvoudig te reinigen: De KitchenAid Artisan keukenmachine is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat het een duurzaam apparaat maakt. De meeste onderdelen, zoals de kneedhaak, menghaak, en mengkom, zijn vaatwasserbestendig, wat het reinigen vergemakkelijkt.
 • Draadgarde niet vaatwasserbestendig: Hoewel de meeste onderdelen van de KitchenAid Artisan keukenmachine vaatwasserbestendig zijn, is de draadgarde dat niet. Dit betekent dat de draadgarde met de hand moet worden afgewassen, wat extra tijd en moeite kan kosten.

2. Westinghouse Keukenmachine

De Westinghouse WKSMX1301 is een krachtige en veelzijdige keukenmachine met een vermogen van 600W. Deze keukenhulp is ideaal voor het kloppen, mixen en kneden van diverse ingrediënten.

De keukenmachine wordt geleverd met een RVS mengkom van 4,5L en een beschermend deksel om spatten te voorkomen. Aanbevolen voor het kloppen van eieren, slagroom, mayonaise, het kneden van deeg en het maken van zware mengsels zoals cakes, schuimpjes of aardappelpuree.

Goed om te weten:

 • Oververhittingsbeveiliging: de motor stopt bij oververhitting
 • Eenvoudig en veilig in gebruik, met afwasmachinebestendige accessoires (behalve het aandrijvingsgedeelte van de klop- en roergarde)

Voor- en nadelen:

 • Veelzijdige snelheidsopties: De Westinghouse WKSMX1301 beschikt over 6 verschillende snelheden en een pulse functie, waardoor je altijd de ideale stand kunt vinden voor diverse bereidingen, zoals kloppen, mixen en kneden.
 • Planetaire werking: De planetaire werking van de keukenmachine zorgt ervoor dat ook de randen van de mengkom worden bereikt, wat resulteert in een grondiger en gelijkmatiger mengsel van ingrediënten.
 • Oververhittingsbeveiliging: Hoewel de oververhittingsbeveiliging helpt om de motor te beschermen, kan het ervoor zorgen dat de keukenmachine na een paar minuten afslaat bij het te lang laten draaien van de motor, het verwerken van harde ingrediënten of het gebruik van te veel inhoud. Dit kan leiden tot onderbrekingen tijdens het koken en de noodzaak om de machine te laten rusten voordat je verder kunt gaan.

3. Kenwood kMix KMX750RD

De Kenwood kMix KMX750 keukenmachine is een stijlvolle en krachtige keukenhulp, ideaal voor creatieve thuiskoks die van design houden. Met een motor van 1000 watt en diverse meegeleverde accessoires, zoals de K-Klopper, ballongarde en deeghaak, kun je moeiteloos mixen, kloppen en kneden.

Goed om te weten:

 • Oververhittingsbeveiliging: de motor stopt na een paar minuten om oververhitting te voorkomen
 • Onderdelen en accessoires zijn niet vaatwasserbestendig
 • Niet geschikt voor zwaar deeg zoals brood- of pizzadeeg
 • Mengkom met een totale inhoud van 5 liter en een maximale gebruikerscapaciteit van 2 liter

Met de Kenwood kMix KMX750 keukenmachine maak je eenvoudig smaakvolle broden en stijlvol gebak voor je geliefden en gasten. Let op de handleiding voor het reinigen van de onderdelen en accessoires en het gebruik van de keukenmachine.

Voor- en nadelen:

 • Krachtige motor en snelheidsopties: De Kenwood kMix KMX750 keukenmachine beschikt over een krachtige 1000 watt motor en 6 snelheidsinstellingen, waardoor je nauwkeurig en efficiënt kunt mixen, kloppen en kneden.
 • Stijlvol design en veelzijdigheid: De keukenmachine heeft een aantrekkelijk design dat een mooie toevoeging is aan elke keuken. Bovendien biedt de kMix KMX750 diverse functies en wordt geleverd met handige hulpstukken, zoals de K-Klopper, ballongarde en deeghaak, om een breed scala aan gerechten en desserts te bereiden.
 • Niet vaatwasserbestendig: De onderdelen en accessoires van de Kenwood kMix KMX750 keukenmachine zijn niet geschikt voor de vaatwasser, wat betekent dat ze handmatig moeten worden gereinigd. Dit kan extra tijd en moeite kosten in vergelijking met vaatwasserbestendige onderdelen.

4. Cheflee Keukenmachine

De Cheflee keukenmachine is een krachtig en veelzijdig keukenapparaat met een 1500W motor, perfect voor het kneden, mengen en kloppen van diverse ingrediënten. Enkele kenmerken van deze keukenmachine zijn:

 • Grote capaciteit: De RVS mengkom heeft een inhoud van 6,2 liter, waardoor je grote hoeveelheden ingrediënten tegelijkertijd kunt verwerken.
 • 6 snelheidsstanden en pulse functie: Met de LED-verlichte draaiknop kun je kiezen uit zes verschillende snelheden en een pulse functie, geschikt voor diverse recepten.
 • Drie opzetstukken: De keukenmachine wordt geleverd met een garde, deeghaak en menghaak, zodat je verschillende ingrediënten kunt bereiden.
 • Handige accessoires: Inclusief stoffen beschermhoes, siliconen spatel en eierscheider voor extra gemak in de keuken.
 • Spatscherm met vulopening: Voorkom spetters en voeg gemakkelijk ingrediënten toe terwijl de keukenmachine draait, dankzij het spatscherm met vulopening.
 • Veilig en stabiel: De Cheflee keukenmachine is uitgerust met oververhittingsbeveiliging en antislip zuignappen voor stabiliteit en veilig gebruik.
 • Eenvoudig te reinigen: De RVS mengkom, opzetstukken en spatscherm zijn vaatwasserbestendig, wat het schoonmaken vergemakkelijkt.

Of je nu een amateur- of professionele kok bent, de Cheflee keukenmachine is een uitstekend hulpmiddel voor elke keuken.

Voor- en nadelen:

 • Krachtige motor en veelzijdigheid: De Cheflee keukenmachine heeft een krachtige 1500W motor en wordt geleverd met drie opzetstukken (garde, deeghaak en menghaak), waardoor je een breed scala aan recepten kunt bereiden.
 • Grote mengkom: Met een roestvrijstalen mengkom van 6,2 liter biedt de keukenmachine voldoende ruimte om grote hoeveelheden ingrediënten te mengen, kneden of kloppen.
 • Oververhittingsbeveiliging: Hoewel de keukenmachine is uitgerust met een beveiliging tegen oververhitting, kan de motor na een paar minuten afslaan als deze te warm wordt. Dit kan gebeuren bij langdurig gebruik, het verwerken van harde ingrediënten of bij te veel inhoud, wat enige beperkingen kan opleggen aan de gebruiksduur en capaciteit.

5. Bosch MUM54230 Styline

De Bosch MUM54230 Styline keukenmachine is een veelzijdige en krachtige assistent voor in je keuken. De machine beschikt over een 900 watt motor en wordt geleverd met een scala aan accessoires, waaronder een blender, een groentemolen, een citruspers en een extra mengkom.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ergonomische zwenkarm: De EasyArmLift maakt het eenvoudig en moeiteloos verplaatsen van de 3-zone multifunctionele arm mogelijk met slechts één druk op de knop.
 • 3D PlanetaryMixing-functie: Deze unieke functie zorgt voor een verbeterd planetaire mengsysteem dat in drie dimensies tegelijk roteert, waardoor alle ingrediënten snel en perfect gemengd worden zonder delen van de kom over te slaan.

Dankzij de geavanceerde technologieën en de meegeleverde accessoires is de Bosch MUM54230 Styline keukenmachine een ideale keuze voor elke keuken.

Voor- en nadelen:

 • Veelzijdigheid: De Bosch MUM54230 Styline keukenmachine wordt geleverd met een scala aan accessoires, zoals een blender, groentemolen, citruspers en een extra mengkom. Hierdoor kan de machine gebruikt worden voor een breed scala aan keukentaken, van mengen en pureren tot raspen en persen.
 • Efficiënt mengen: De 3D PlanetaryMixing-functie van de Bosch MUM54230 Styline zorgt voor een unieke roterende beweging in drie dimensies tegelijk, wat resulteert in snellere en grondigere menging van ingrediënten zonder delen van de kom over te slaan.
 • Prijs: De Bosch MUM54230 Styline keukenmachine kan relatief duur zijn in vergelijking met andere keukenmachines met vergelijkbare functies. Dit kan een nadeel zijn voor mensen met een beperkt budget die op zoek zijn naar een keukenmachine.

6. Rochester handmixer met mengkom

De Rochester handmixer met mengkom is een uitstekende keukenhulp voor bakliefhebbers die graag snel en gemakkelijk de heerlijkste taarten, cakes en toetjes bereiden. Enkele kenmerken van deze handmixer zijn:

 • Krachtige motor: De handmixer heeft een geruisloze 300W motor die zorgt voor snelle en efficiënte bereiding zonder geluidsoverlast.
 • Inclusief accessoires: De handmixer wordt geleverd met twee deeghaken en twee brede kloppers van roestvrijstaal, geschikt voor diverse bereidingen en ingebouwd veiligheidssysteem om loslaten tijdens het mixen te voorkomen.
 • 5 snelheden: De handmixer biedt 5 verschillnde snelheden voor het bereiden van diverse gerechten, van zachte en vloeibare ingrediënten tot het mixen van beslag en het kneden van deegwaren.
 • Luxe design: Het minimalistische design van de handmixer past in elke keuken en interieur en de duurzame accessoires zijn sterk en krasbestendig.
 • Gemak en comfort: De handmixer is eenvoudig te bedienen en de mengkom maakt het bakken comfortabeler, zodat je altijd alle accessoires bij de hand hebt om met plezier aan de slag te gaan met je favoriete baksels.

Voor- en nadelen:

 • Veelzijdigheid: De Rochester handmixer met mengkom biedt veelzijdigheid dankzij de vijf verschillende snelheden en meegeleverde accessoires, waardoor je een breed scala aan gerechten kunt bereiden, zoals cakebeslag, taarten, meringues en slagroom.
 • Luxe design en duurzaamheid: Het minimalistische en luxe design van de handmixer past in elke keuken en interieur, en de duurzame accessoires zijn sterk en krasbestendig, wat zorgt voor een lange levensduur van het apparaat.
 • Beperkte capaciteit: De handmixer met mengkom is mogelijk niet geschikt voor het bereiden van zeer grote hoeveelheden ingrediënten in één keer, wat het minder geschikt maakt voor grotere gezinnen of het bereiden van grotere porties gerechten.

7. Bourgini Classic Kitchen Chef

De Bourgini RVS Classic Kitchen Chef is een veelzijdige keukenmachine, ideaal voor zowel thuisbakkers als professionals. Deze keukenmachine is uitgerust met drie opzetstukken: een gietaluminium menghaak, een gietaluminium deeghaak en een roestvrijstalen mixer, waardoor je eenvoudig deeg kunt kneden, pannenkoekenbeslag mengen en slagroom opkloppen.

De roestvrijstalen mengkom van 4,5 liter is eenvoudig te reinigen in de vaatwasser. Met 6 verschillende snelheden en een pulsknop kan de keukenmachine naar wens worden aangepast. Dankzij de dubbele, roterende mixbeweging worden alle ingrediënten in de kom goed gemengd, inclusief de randen van de kom.

Let op: Was de deeghaak en menghaak alleen af met de hand om verkleuring te voorkomen. De garde is wel vaatwasserbestendig.

Voor- en nadelen:

 • Veelzijdigheid: De Bourgini Classic Kitchen Chef wordt geleverd met drie opzetstukken, waardoor je eenvoudig verschillende taken kunt uitvoeren, zoals het kneden van deeg, mengen van beslag en opkloppen van slagroom. Dit maakt de keukenmachine geschikt voor een breed scala aan recepten en bereidingen.
 • Dubbele roterende mixbeweging: De keukenmachine heeft een dubbele, roterende mixbeweging die ervoor zorgt dat alle ingrediënten in de kom goed gemengd worden, inclusief de randen van de kom. Dit zorgt voor een gelijkmatige en consistente menging van alle ingrediënten.
 • Onderhoud van opzetstukken: Hoewel de roestvrijstalen mengkom en garde vaatwasserbestendig zijn, moeten de deeghaak en menghaak met de hand worden afgewassen om verkleuring te voorkomen. Dit kan voor sommige gebruikers extra tijd en moeite betekenen bij het schoonmaken van de keukenmachine na gebruik.

Waar je op moet letten bij het kopen van een Mixer met Kom

Bij het kiezen van de juiste mixer met kom, zijn er enkele belangrijke aandachtspunten om in gedachten te houden:

 • Vermogen: Overweeg het vermogen van de motor, uitgedrukt in watt, om ervoor te zorgen dat de mixer krachtig genoeg is voor jouw bakbehoeften. Een hoger wattage staat meestal voor meer kracht en efficiëntie.
 • Capaciteit: Controleer de capaciteit van de mengkom, aangegeven in liters, om te bepalen of deze groot genoeg is voor jouw recepten. Een grotere mengkom is handig voor grotere porties of grotere recepten.
 • Snelheden en functies: Kijk naar het aantal snelheden en extra functies die de mixer met kom biedt. Meer snelheden en functies geven je meer flexibiliteit en controle bij het bereiden van verschillende soorten gerechten.
 • Accessoires: Controleer welke accessoires zijn inbegrepen, zoals deeghaken, kloppers en spatels. Sommige mixers met kom kunnen ook worden uitgebreid met extra accessoires voor meer veelzijdigheid.
 • Onderhoud en reiniging: Overweeg hoe gemakkelijk de mixer met kom te onderhouden en te reinigen is. Kijk of de mengkom en accessoires vaatwasserbestendig zijn en of de mixer eenvoudig uit elkaar te halen is voor reiniging.
 • Design en afmetingen: Houd rekening met het ontwerp en de afmetingen van de mixer met kom. Kies een model dat past bij jouw keukeninrichting en zorg ervoor dat het past op de beschikbare ruimte op je aanrecht.
 • Prijs en garantie: Ten slotte, overweeg je budget en de garantie die wordt aangeboden door de fabrikant. Vergelijk prijzen en garantievoorwaarden om een mixer met kom te vinden die de beste waarde biedt voor jouw geld.

Koopadvies Mixers met Kom

In dit persoonlijke koopadvies bespreken we drie eerder genoemde mixers met kom om je te helpen de beste keuze te maken op basis van je behoeften en budget.

 1. Bosch MUM54230 Styline: Deze veelzijdige keukenmachine is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een krachtig en betrouwbaar apparaat. De Bosch MUM54230 Styline beschikt over een 900 watt motor, blender, molen, citruspers en extra mengkom. De 3D PlanetaryMixing-functie zorgt voor een perfecte menging van alle ingrediënten.
 2. Rochester handmixer met mengkom: Voor degenen die op zoek zijn naar een compacte en stijlvolle optie, is de Rochester handmixer met mengkom een uitstekende keuze. Met een geruisloze 300W motor en vijf verschillende snelheden kan deze handmixer een verscheidenheid aan gerechten aan. De meegeleverde accessoires, zoals de deeghaken en kloppers, zijn van roestvrijstaal en bieden duurzaamheid en gemak.
 3. Bourgini Classic Kitchen Chef: De Bourgini Classic Kitchen Chef is perfect voor zowel thuisbakkers als professionals. Met zijn roestvrijstalen mengkom van 4,5 liter en drie opzetstukken biedt deze keukenmachine veelzijdigheid en gebruiksgemak. De keukenmachine heeft zes verschillende snelheden en een pulsknop voor optimale controle.

Koopadvies: Bij het kiezen van een mixer met kom, overweeg dan je budget, bakbehoeften en de beschikbare ruimte in je keuken. Als je op zoek bent naar een krachtig en veelzijdig apparaat met extra functies, is de Bosch MUM54230 Styline een geweldige keuze. Voor een compactere en stijlvolle optie met een geruisloze motor, overweeg de Rochester handmixer met mengkom. Als je op zoek bent naar een keukenmachine die zowel geschikt is voor thuisbakkers als professionals, dan is de Bourgini Classic Kitchen Chef een uitstekende optie.

Waarom kun je ons vertrouwen

Bij het kiezen van de beste mixers met kom, kun je ons met vertrouwen als je koopgids gebruiken om de volgende redenen:

 1. Grondig onderzoek: Ons team besteedt veel tijd en moeite aan het onderzoeken en analyseren van verschillende mixers op de markt. We verdiepen ons in productspecificaties, functies en klantbeoordelingen om een weloverwogen lijst met aanbevelingen samen te stellen.
 2. Onafhankelijke beoordelingen: We zijn niet bevooroordeeld en worden niet gesponsord door merken of fabrikanten. Ons belangrijkste doel is om onze lezers te helpen bij het maken van de juiste keuze op basis van hun behoeften en budget.
 3. Deskundig advies: Onze experts hebben een grondige kennis van mixers en keukenapparatuur in het algemeen. Ze delen hun inzichten en ervaringen om je te helpen de juiste beslissing te nemen.
 4. Afgestemd op de behoeften van de gebruiker: We houden rekening met verschillende gebruikersbehoeften en budgetten, en presenteren opties die geschikt zijn voor een breed scala aan consumenten.

Door deze uitgangspunten te volgen, streven we ernaar om betrouwbaar en nuttig koopadvies te bieden voor de beste mixers met kom op de markt.

Hoe kun je de Mixer met Kom het beste onderhouden?

Het onderhouden van een mixer met kom is essentieel voor een lange levensduur en optimale prestaties. Volg deze eenvoudige stappen om je mixer goed te onderhouden:

 1. Schoonmaken: Koppel de mixer los en verwijder alle opzetstukken. Reinig de afneembare onderdelen zoals de kom, deeghaken, kloppers en andere accessoires met warm water en een mild afwasmiddel. Veeg het motorblok af met een vochtige doek en droog het goed af.
 2. Accessoires opbergen: Bewaar de opzetstukken op een droge plaats om roest en corrosie te voorkomen.
 3. Inspectie: Controleer regelmatig de staat van de opzetstukken, snoeren en stekkers. Vervang versleten of beschadigde onderdelen indien nodig.
 4. Smeren: Sommige mixers vereisen periodiek smeren van de tandwielen. Raadpleeg de gebruikershandleiding van je mixer voor specifieke instructies over smeren.
 5. Vermijd overbelasting: Gebruik de mixer niet langer dan de aanbevolen tijd en vermijd het mengen van extreem zware ingrediënten om oververhitting te voorkomen.

Door deze stappen te volgen, zorg je ervoor dat je mixer met kom in topconditie blijft en je jarenlang van dienst kan zijn.

Veelgestelde vragen

mixen, terwijl een mixer met kom een standaard heeft waarop de kom rust en een motor die de mixers aandrijft. De mixer met kom is over het algemeen krachtiger en geschikt voor zwaarder deeg of beslag.

Let bij het kiezen van een mixer met kom op factoren zoals motorvermogen, capaciteit van de kom, beschikbare snelheden, meegeleverde accessoires en het algehele ontwerp. Houd rekening met je bakbehoeften, de beschikbare ruimte in je keuken en je budget.

Ja, de meeste mixers met kom zijn uitgerust met een deeghaakaccessoire waarmee je gemakkelijk deeg kunt kneden. Controleer echter altijd de handleiding van het specifieke model om te zien of het geschikt is voor het kneden van deeg.

Koppel altijd eerst het apparaat los van het stopcontact. Verwijder de kom en de mixaccessoires en was deze met warm zeepsop. Veeg het motorhuis en de standaard af met een vochtige doek. Zorg ervoor dat alle onderdelen droog zijn voordat je ze weer in elkaar zet.

Ja, veel merken bieden extra accessoires aan die je kunt kopen om de functionaliteit van je mixer met kom uit te breiden. Deze kunnen variëren van pastarollers tot vleesmolens en ijsbereiders. Controleer altijd of de accessoires compatibel zijn met je specifieke model.