Ben je op zoek naar een goede keukenmachine maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is de Magnani keukenmachine voor jou een goede keuze. In deze koopgids zullen we je precies vertellen wat de Magnani Keukenmachine allemaal kan en welke modellen er nu te koop zijn. Handig dus wanneer je al we hebt gehoord van de Magnani Keukenmachine maar nog niet precies weet welke je moet kiezen.

Het maakt niet uit of je een beginner bent of een fanatieke thuis-kok; Magnani is dé perfecte hulp in de keuken. De keukenmachines van Magnani zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zijn daarnaast ook compleet en scherp geprijsd

Magnani keukenmachine kopen?

Of je nu graag ingrediënten wilt mixen, kneden, kloppen of mengen, de Magnani keukenmixer voert alles vlot en in stilte uit. Verse pasta maken of zwaarder deeg kneden als je broodjes wilt bakken heb je binnen een mum van tijd gedaan met de kwalitatieve keukenmachines van Magnani. 

Deze keukenmachines hebben een vermogen tot wel 2000 watt  en zijn ontzettend eenvoudig in gebruik. Bovendien komen ze met allerlei accessoires waarmee jouw keukenwerkzaamheden alleen maar eenvoudiger worden! 

Kies voor een krachtige keukenmachine van Magnani en zorg dat koken en experimenteren met gerechten een waar feest wordt!

Welke Magnani keukenmachines zijn er?

De keukenmachines van Magnani zijn duurzaam, krachtig en laten jou dus niet in de steek. Uiteraard is de keuze voor keukenmachines uit het assortiment geheel afhankelijk van je doel. Hierbij dien je na te gaan welke Magnani keukenmachine het beste past bij jouw situatie. 

Ben je van plan om te werken met grote hoeveelheden of wil jij een keukenmixer die jou dagelijks helpt met lichtere handelingen? Kies de keukenmachine die perfect bij je past!

Veel vermogen
Magnani Multifunctionele Keukenmachine RVS 2000 Watt

Deze Multifunctionele Keukenmachine in de kleur rood is toch wel een prachtig apparaat om te zien. Ze werkt hard en is uitermate geschikt om jou te helpen bij het kneden van bijvoorbeeld zwaarder deeg. Naast een grote RVS mengkom krijg je kloppers, een garde en een deeghaak meegeleverd. Bovendien zorgt het antispat deksel ervoor dat je aanrecht mooi schoon blijft en je geen spetters laat rondvliegen wanneer je slagroom aan het bewerken bent. Mixen, bakken, de klopper gebruiken en veel meer, was nog nooit zo makkelijk! Een Keukenmachine die je assisteren op elk culinair gebied zijn toch wel de droom van elke hobbykok.

Specificaties:

Met een vermogen van maar liefst 2000 watt, 8 snelheden en een mengkom met een capaciteit van zo’n 10 liter is deze krachtige keukenmachine een echte topper in de keuken. Het materiaal van de behuizing is gemaakt van roestvrij staal en deze machine heeft een antislip bodem. Geen culinaire handeling is te gek voor deze keukenmachine en je kunt werkelijk met gemak allerlei soorten gerechtjes maken. Reinig de onderdelen van je keukenmachine handmatig in plaats ze in de vaatwasser te stoppen.

Voordelen en nadelen:

Hét grote voordeel van deze mooie keukenmachine is dat ze je perfect kan ondersteunen tijdens het werken met grotere hoeveelheden. Ideaal als je bijvoorbeeld weer eens verantwoordelijk bent voor het jaarlijkse kerstdiner. Bovendien heb je deze keukenmachine snel gereinigd. Werk ook lekker in de keuken met deze Magnani keukenmachine. Ook als je een beginner bent en graag beter wilt leren koken, is deze keukenmachine een handig apparaat op je aanrecht. Een nadeel is dat de onderdelen van deze keukenmachine handmatig gereinigd dienen te worden.

Voordelen:
  • Veel vermogen voor het zwaardere werk.
  • Goed voor zwaar deeg en veel achter elkaar bewerken.
  • Sterke prijs
Nadelen:
  • Maakt wel wat lawaai
Actuele Prijs Bol.com
Instapper
Magnani Keukenmachine 1000 Watt

Deze Magnani Keukenmachine Multitool is het kleinere zusje van de Multifunctionele keukenmixer. De mooie rode kleur en de accessoires die je erbij krijgt (naast een RVS mengkom), zoals een klopper, garde, en deeghaak, zorgen voor veel gemak en plezier in de keuken. Deze keukenmixer komt bovendien met een antispat deksel, zodat je aanrecht vrij van spetters blijft. 

Specificaties: 

De kom heeft een inhoud van 5 liter en deze keukenmixer heeft een vermogen van 1000 watt. Dagelijkse handelingen zoals slagroom kloppen, bakken, mixen en veel meer worden een stuk leuker met deze keukenmachine. De Magnani keukenmixer heeft 6 snelheden, de behuizing is gemaakt van roestvrij staal en deze keukenmachine heeft een antislip bodem. De accessoires van deze keukenmachines kun je het beste niet in de vaatwasser stoppen.

Voordelen en nadelen: 

Deze Magnani keukenmachine is eenvoudig in gebruik en heeft een scherpe prijs. Je betaalt niet de hoofdprijs dus niet de hoofdprijs maar dat maakt hem in onze ogen ook wat minder populair t.o.v. andere keukenmachines in dit segment. De kom heeft een geschikte inhoud met genoeg vermogen om veel producten te bewerken, zonder echt grote hoeveelheden te gebruiken. Een minpunt is dat het fijner was geweest als de onderdelen van deze keukenmachine eenvoudig in de vaatwasser hadden gekund. Ook is hij wat lawaaieriger dan zijn broertje.

Voordelen:
  • Grote mengkom
  • Lage prijs
Nadelen:
  • Lawaaierig
  • Mindere kwaliteit
Actuele Prijs Bol.com

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een Magnani keukenmachine?

Het is het allerbeste om na te gaan wat voor soort keukenmachine jij voor ogen hebt. Het is van belang dat een Magnani keukenmachine  voldoet aan jouw eisen en wensen. Vraag jezelf af in welke mate je jouw apparaat gaat gebruiken. 

De Magnani Multifunctionele Keukenmachine heeft bijvoorbeeld een vermogen van 2000 watt (top voor zwaarder deeg), terwijl de Magnani Keukenmachine Multitool een kracht van 1000 watt heeft. 

De ene mengkom heeft een inhoud van 10 liter en de andere mengkom heeft een capaciteit van 5 liter. Er worden allerlei onderdelen (zoals een klopper, deeghaak, garde en meer) bij deze keukenmachines meegeleverd, die je kunt gebruiken voor de uiteenlopendste handelingen. 

Eigenlijk heb je een uitgebreide versie en een wat eenvoudigere versie van dezelfde keukenmachine. Bekijk ook gerust eens het volledige assortiment keukenmachines!

Koopadvies

Als je regelmatig voor grote groepen mensen kookt, is de Magnani Multifunctionele Keukenmachine met een vermogen van 2000 watt de beste match voor jou. Wil je een goedkope keukenmachine die dagelijks allerlei lichte handelingen (zoals slagroom kloppen) verricht voor je, zodat jij ondertussen wat andere dingen kunt doen in de keuken, dan kies je idealiter voor de Magnani Multitool.

Let wel op dat het goedkopere model van 1000 watt wel wat bijkomende nadelen heeft als luidruchtig en minder kwalitatieve afwerking dan zijn grotere broertje. Maar daar betaal je dan ook direct wel een andere prijs voor.

Veel gestelde vragen

Het assortiment van Magnani keukenmachines heeft verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor de Magnani Multifunctionele Keukenmachine of de Magnani Multitool. Beide keukenmachines zijn anders wat betreft snelheden, inhoud van de kom (5 of 10 liter) en vermogen (1000 of 2000 watt). 

De keukenmachines variëren van zo’n 90 euro tot zo’n 200 euro. De prijs van een keukenmachine is puur afhankelijk van de capaciteit en snelheden van het apparaat. Bekijk de verschillende keukenmachines in allerlei uitvoeringen en kleuren!

Meer informatie over Keukenmachines

AEG keukenmachines

AEG Keukenmachines

Ben je op zoek naar een nieuwe AEG keukenmachine? Dan doe je dit voornamelijk om…

braun keukenmachine in de keuken

Braun keukenmachines

Een keukenmachine van Braun aanschaffen doe je niet zomaar. Er zijn namelijk veel verschillende Braun…